Català·Castellano
logomila
Carregant
HOME   FIRMA   EQUIP   ÀREES DE SERVEI   LINKS D'INTERÈS   CONTACTE

la firma

Benvinguts a la pàgina web del bufet Milà Advocats.

El bufet ofereix als seus clients serveis jurídics professionals, principalment, en els àmbits del Dret administratiu, urbanístic, medi ambient, dret civil, immobiliari, arrendaments i contractes de tota mena.

També compta amb professionals qualificats per atendre altres branques jurídiques a fi de prestar un servei personalitzat i de qualitat que respongui a les diverses necessitats dels seus clients. 

FIRMA ESPECIALITZADA EN DRET CIVIL I IMMOBILIARI, CONTRACTES, SUCCESSIONS, DRET URBANÍSTIC, DRET DEL MEDI AMBIENT I DRET DE LA CONSTRUCCIÓ.

imagen la firma

Milà Advocats, des de la seva fundació, ha orientat el seus serveis especialitzats a assessorar entitats locals, societats i particulars, fonamentalment en matèria d'urbanisme i medi ambient. Tanmateix, el bufet presta serveis també en matèria d'expropiació forçosa, responsabilitat patrimonial de l'administració pública, contractació administrativa, intervenció pública en l'activitat econòmica, règim local i organització administrativa, béns i serveis públics, equipaments comercials, Dret Administratiu sancionador, procediment contenciós administratiu, així com en tasques d'assessorament i intermediació immobiliària.

Milà Advocats compta addicionalment amb l'assessorament d'un ventall de tècnics, col·laboradors externs, especialitzats en els àmbits de l'arquitectura, l'enginyeria, l'economia i el medi ambient, la qual cosa li permet, actuant conjuntament, oferir un servei multidisciplinari per obtenir una màxima satisfacció dels clients.


HOME   FIRMA   EQUIP   ÀREES DE SERVEI   LINKS D'INTERÈS   CONTACTE

2013 Milà Advocats, tots els drets reservats